Контакт

За сите прашања поврзани со работата на АГРО-СИНДИКАТ може да не контактирате на подолу наведените тел број и мејл адреса

Пишете ни

contact@agrosindikat.org.mk

Јавете се

+389 2 3164 846

Социјални мрежи

Испрати порака