Протест против одлуката за одземање на Работничкиот Дом!

Членови на органите на Агро-Синдикат и раководствата и вработените на другите грански синдикати во ССМ денес протестираа пред Врховниот Суд против одлуката за одземање на Работничкиот Дом!

Останати вести